Apartmani randjelovic Sokobanja

Sokobanja | Online rezervacija | Apartmani Soko Banja | Privatni smeštaj | Hoteli

Swiss apartman 15 se nalazi na prvom spratu i idealan za porodicu ili romantični par. Luksuzno opremljen dnevni boravak sa fitness Kettler biciklom i Smart TV koji će Vas bezmalo oduševiti, plafoni su posebno naglašeni pozadinskim plavim i belim svetlom pa je večernje izdanje enterijera neodoljivo romantično, spavaća soba sa dva odvojena ležaja, savremena kuhinja sa trpezarijskim delom i kompletnim priborom, kupatilo, terasa i garaža u samoj zgradi za automobil.


Obuhvata: spavaća soba sa dva odvojena ležaja (Dormeo dušek), dnevni boravak sa fitness (Kettler) biciklom, kuhinja sa trpezarijom, indukcijona ploča za kuvanje, mikrotalasna rerna, wirelles 4G internet, Samsung SMART TV 4K sa internet pristupom, kablovska TV, klima, kupatilo, terasa i garaža u samoj zgradi za automobil.

Broj kreveta: 2+2

Cena: 0 Eur

Kontakt ime: Swiss apartmani
Telefon: 060/43-86-444 * 035/438-644 Email: gusonji@hotmail.com Uvac - Krstarenje UVAC - krstarenje Zlatar Ko je online? 5 Ukupno na vezi 531 U poslednja 24h 4520 U poslednjih 7 dana Anketa Koju destinaciju najviše posećujete? Sokobanju Vrnjačku Banju Zlatibor Ko