Apartmani randjelovic Sokobanja

Restorani u Sokobanji.

Sokobanja ima mnogo lepih restorana i kafana gde možete da uživate u domaćoj kuhinji i hrani.

Mi smo se potrudili da Vam prikažemo neke od najlepših restorana u Sokobanji. Uživajte!!!ETNO RESTORAN STARA VODENICA SOKOBANJA

Etno restoran Stara Vodenica Sokobanja

Prostor restorana STARE VODENICE je preuzet od  pre dva veka  stare vodenice potočare,  postavljene na reci Gradašnici, čuvenoj mlinarskoj reci koja je tada imala sedam vodenica.  Mnoge je uništio rub vremena,tako da su  ostale samo tri, od kojih je jedna pretvorena u velelepni restoran sa baštom, mini zoo-vrtom, vodopadom, jezercetom sa pastrmkama itd.

Restoran raspolaže sa 100 mesta, idealan kutak da uživate u ukusima tradicionalne hrane i  prelepom prirodnom ambijentu.  Meni restorana obuhvata, domaće lepinje sa sirom i kajmakom, domaće pite i gibanice, kačamak i proju, kiselo mleko. Domaća kuvana jela, riblje specijalitete, roštilj, jagnjeće i praseće pečenje... Nacionalna jela, i hladna osveženja. Ako ste strasan ribolovac i ljubitelj ribljih specijaliteta možete da oprobate sreću na jezercetu i upecate pastrmku koja će biti spremljena samo za Vas.  

U blizini restorana nalazi se mini zoovrt sa  domaćih životinja, a svoje mališane možete obradovati i jahanjem Ponija .

Restoran „Stara vodenica“predstavlja idealni spoj prirode i tradicije, pa ako ste se uželeli autentičnog ambijena koji svojim etno stilom budi vaša čula,preporuka je da nas posetite. Pored ukusne hrane i prelepe prirode koja relaksira naša usluga se odlikuje ljubaznošću osoblja, tako da celokupan doživljaj Vas neće ostaviti ravnodušnim i ako se jednom uputite u restoran postaćete naši stalni gosti.

Kontakt telefon: 063 80 36 104